Opdatering og varsling vedrørende altaner og opmåling

Opdatering fra Balco vedrørende altanprojekt

Til generel info vedr. myndighedsansøgningen hos Københavns Kommune, må vi desværre informere om, at det ikke går så hurtigt som vi alle har ønsket. Vores ansøgning har været igennem en screening, hvor nogle mindre mangler er blevet besvaret af Balco Altaner, og der har også været en høringsperiode. Det seneste brev samt svar er sendt retur til Københavns Kommune her i starten af februar. Det er meget svært at sige hvornår vi kan forvente en byggetilladelse, eller/og om det kommer yderligere bemærkninger til vores projekt.

Hvis vi skal tænke positivt så burde det ikke gå særligt lang tid (1 måned eller 2) før vi kan gå videre til næste skridt i projektet. Men det kan også desværre tage længere tid end dette, og vi tør ikke melde noget fast ud, da kommunens sagsbehandlingstider i øjeblikket er meget forlængede.

For at være lidt på forkant, og for at spilde mindst mulig tid, vil Balco Altaner gerne lave en døropmåling nu inden byggetilladelsen foreligger, så at vi så hurtigt som muligt kan komme i gang med byggeriet når byggetilladelsen kommer. Bestyrelsen og Balco Altaner håber, at alle vil tage positivt imod dette og det vil alt andet lige betyde, at alle får sine altaner hurtigere end hvis vi venter.

Varsling angående opmåling til døre

I forbindelse med opmåling til døre, har vi brug for adgang til alle lejligheder, hvor der skal etableres altan i tidsrummet 8 – 15.

  • Haraldsgade 43-51:      Mandag den 1. marts      kl. 8 – 15
  • Haraldsgade 35-41:      Tirsdag den 2. marts       kl. 8 – 15
  • Haraldsgade 27-33:      Mandag den 8. marts      kl. 8 – 15
  • Haraldsgade 19-25:      Tirsdag den 9. marts       kl. 8 – 15

Vi skal bede om, at der er ryddet ved udgangsdøren, let møblement sættes til side (evt. seng foran fremtidig dørplacering trække min. 0,5 m fra væg/vindue), og løse tæpper lagt til side. Dette letter opmålingsarbejdet meget. Der er afsat max. 10 min. til hver lejlighed. Hvis man har bestilt altan med udgang fra køkkenet, og det nuværende køkken stadig går hen foran vinduet, skal man i stedet blot sørge for at have ryddet bord og vindueskarm, så vores folk kan komme ubesværet til hele vinduet fra bordpladen.

Det er desværre ikke muligt at aftale mere præcise tidspunkter end ovenfor anført. Kan man ikke være hjemme, bedes man aflevere en tydeligt mærket nøgle til lejligheden hos varmemesteren på ejendomskontoret i gården under Haraldsgade 35 senest kl. 7.30 samme morgen.

Vi skal samtidigt anmode om, at beboerne afholder sig fra at stille spørgsmål og på anden måde opholde vores folk med spørgsmål af individuel karakter under besøget. Sådanne spørgsmål bedes indsendt til bestyrelsen, der vil sende dem samlet videre til Balco eller teknisk rådgiver.

Såfremt der på dagen ikke opnås adgang til de enkelte lejligheder, vil projektet kunne blive forsinket, ligesom det vil være forbundet med ekstra omkostninger ved en evt. senere opmåling. En sådan omkostning vil blive pålagt den enkelte andelshaver direkte.

Skulle vi selv blive forsinket, skal de beboere, der vælger at holde sig hjemme være informeret om, at er vi ikke nået frem inden kl. 15.00, tager vi opmålingen på et senere tidspunkt som aftales nærmere.

SÆRLIGT OMKRING CORONA: Vi opfordrer til at beboerne afleverer nøgler og ikke er hjemme i forbindelse med opmålingen. Ønsker man at være hjemme SKAL fremgangsmåden være følgende: Når vores opmåler ringer på, åbnes døren på klem og beboeren bevæger sig ind i et andet rum end der hvor døren skal være. I alle tilfælde og situationer holdes en afstand til vores opmåler på min. 2 m. Vores opmåler er forud for opmålingen blevet testet negativ for corona (dagen før), men dette er ingen garanti, ligesom evt. smittet heller ikke skal kunne overføres den anden vej.

På forhånd tak for jeres samarbejde og forståelse i en lidt svær tid!

N.B.: Bestyrelsen og Balco Altaner har fortsat et håb om, at når vi først har opnået byggetilladelsen, så vil der blive et lille vindue for eftertilmeldinger, såfremt der er eksisterende eller nye andelshavere, der siden tilmeldingen lukkede, ønsker at blive en del af projektet. Dette melder vi mere ud om, når og såfremt det bliver muligt.

Med venlig hilsen

Balco Altaner, bestyrelsen for A/B Haraldsted og Azets ATB