Haven og leje af havetelte

miljoe Vores store smukke gård er opdelt i mindre grønne arealer afgrænset af små hække og buske. Her finder du havemøbler til brug for alle beboere, legeplads med gynger, klatrestativ og rusjebane, sandkasse og et areal til boldspil. Legepladsen har faldunderlag. I gården finder du aflåste storskralderum, rum til barnevogne, legetøj samt cykler. Cykelkørsel i gården er ikke tilladt, udover forsigtig til- og frakørsel. Knallerter skal trækkes. Radio på plænerne må ikke være til gene for andre.

Leje af foreningens havetelte

Det er mulig at reservere foreningens havetelte. I Probo under “Bookinger” kan du nemt reservere teltene. Hvert telt måler 4×6 meter og har tilhørende sider. Prisen er kr. 300 pr. telt, og beløbet opkræves via den månedlige opkrævning. Vigtigt at bemærke:
  • Opsætning og nedtagning: Du står selv for opsætning og nedtagning af teltet. Vær opmærksom på, at teltene ikke må pakkes ned, når de er våde.
  • Borde og stole: Det er ikke muligt at reservere borde og stole. Du er dog velkommen til at tage dem, hvis de er ledige. Hvis du har lejet telte og placeret borde og stole indenfor, vil der sandsynligvis ikke opstå problemer. Husk at returnere borde og stole til deres oprindelige placering efter brug. Tag altid hensyn til andre andelshavere, der også skal kunne bruge gården under dit arrangement.