Administrator og samarbejdspartnere

Administration

Den daglige administration af foreningen varetages af Azets ATB.

Alle henvendelser vedrørende betaling af husleje, varmeregnskaber, køb og salg, dokumenter og meget mere skal foregå til Azets ATB, der om nødvendigt så henviser til bestyrelsen.

Azets ATB:

Telefon: 38 60 70 30

Email: atb@atb.as

Ved salg af andel kan man med fordel skrive direkte til handler@atb.as for at få materiale om fremgangsmåde.

Forsikringer

Alle forsikringssager varetages af selskabet Assurance Partner A/S. Andelshavere kan kontakte Assurance Partner hvis de har spørgsmål om hvorvidt foreningen dækker en given skade. Skriv til info@assurancepartner.dk eller ring på 33 25 20 10 og oplys følgende kundenummer: 4069.

Leverandører

EL:
Ørsted har forsyningspligten for el, men da el markedet er frit, er det muligt at vælge en anden leverandør. Se evt. Elpristavlen for at sammenligne priserne mellem der forskellige udbydere. Flytteaflæsninger skal meddeles til Ørsted.

Varme:
I foreningen er der fjernvarme, som leveres af HOFOR. Selve afregningen af varme foretages af ATB, på baggrund af aflæsning af varmemålere i lejlighederne, foretaget af Brunata en gang årligt. Kontakt Brunata for registrering af fra- og tilflytning.

Vand og gas:
HOFOR står leverance af vand og bygas. Forbrug af vand måles kollektivt for hele foreningen og fordeles på de enkelte andelshavere på baggrund af lejlighedens haneandele. Gas afregnes af de enkelte andelshavere, såfremt man har gaskomfur.
Kontakt HOFOR for registrering af fra- og tilflytning.

Beregning af haneandele:
Haneandele beregnes i henhold til boligministeriets cirkulære nr. 213 af 4. dec. 1979, punkt 15:

Køkkenhane: 3 andele
Håndvask: 1 andel
Bruser: 2 andele
Badekar (inkl. evt. bruser): 3 andele
Værelse/kammer generelt: 1 pr. stk.

Så hvis man har en køkkenvask og et toilet med brus og håndvask, så har man 6 haneandele + 2 fra antallet af værelser = 8 haneandele.

Internet, TV og telefoni:
Se mere om internet, tv og telefoni

Har du spørgsmål kan du kontakte bestyrelsen på kontakt@haraldsted.net

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com