Internet, tv og telefoni

I foreningen har vi vores eget interne netværk (fiberanlæg), der bruges til at levere Internet og kabel-tv til lejlighederne. I mange lejligheder sidder der også en boks med stik fra TDC/YouSee, men denne er ikke i brug.

Vægstik til netværk

I de tilfælde, hvor der er to bokse på væggen i lejligheden, er det den brede hvide, der skal bruges.

BEMÆRK: Generalforsamlingen har i maj 2019 besluttet at skifte Internetleverandør til andels.net. Skiftet vil blive foretaget hurtigst muligt, men grundet vores opsigelsesperiode hos Dansk Kabel TV, bliver dette sandsynligvis først ved årsskiftet 2019/2020.

Vi har i foreningen indgået aftale med følgende leverandører:

Internet: Dansk Kabel TV leverer Internet til rigtigt fornuftige priser via foreningens eget fiberanlæg. Billigste pakke er pt. 10/10 Mbit til 59,-/måned (januar 2017). Komplet oversigt over produkter kan findes her: Dansk Kabel TV

Dansk Kabel TV tilbyder også fastnettelefoni, hvis dette måtte ønskes. Til dette skal bruges en router fra Dansk Kabel TV. Har du ikke en sådan i lejligheden, kan du kontakte varmemesteren, der har flere på lager.

Kabel-tv: YouSee står for at levere kabel-tv til foreningen, hvor vi også har fået en god pris på grundpakken til kun 117,88/måned (juni 2019). Hertil kan købes pakker af 10, 20 eller 36 point, der kan bruges på kanaler eller streamingtjenester. Se mere hos YouSee.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com