Internet, tv og telefoni

I foreningen har vi vores eget fiberanlæg (netværk), der bruges til at levere Internet og kabel-tv til lejlighederne. I mange lejligheder sidder der også en boks med stik fra TDC/YouSee, men denne er ikke i brug.

I de tilfælde, hvor der er to bokse på væggen i lejligheden, er det den brede, hvide (der som regel sidder til venstre), der skal bruges.


Vi har i foreningen indgået aftale med følgende leverandører:

Internet: Dansk Kabel TV leverer Internet til rigtigt fornuftige priser via foreningens eget fiberanlæg. Billigste pakke er pt. 10/10 Mbit til 59,-/måned (januar 2017). Komplet oversigt over produkter kan findes her: Dansk Kabel TV

Dansk Kabel TV tilbyder også fastnettelefoni, hvis dette måtte ønskes. Til dette skal bruges en router fra Dansk Kabel TV. Har du ikke en sådan i lejligheden, kan du kontakte varmemesteren, der har flere på lager.

Kabel-tv: YouSee står for at levere kabel-tv til foreningen, hvor vi også har fået en god pris på grundpakken til kun 102,-/måned (januar 2017). Hertil kan købes valgfrie kanaler i pakker af enten 10, 20 eller 36 kanaler. Se mere hos YouSee.

 

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com