Jærv i gården!

OBS: KONCERTEN ER FLYTTET TIL TIRSDAG DEN 18/5 KL. 17

På tirsdag d. 4/5 kl. 17 er der coronasikker koncert i vores gård. Takket være ’Musik til København’ kan vi få lov at høre et af de mest spændende nye danske orkestre lige her, hjemme hos os selv.

Jærv er en dejlig lys elektronisk popduo, som spiller musik, der kan få os til at løfte blikket og øjne et farvel til hjemmeskole, hjemmestudier og hjemmearbejde i horisonten.

Koncerten bliver sat op, så man sagtens kan følge med fra sit eget vindue. Vi forventer, at det bliver omkring midt i gården omkring legepladsen ved Haraldsgade 35.

Fra anmeldelsen af Jærvs seneste EP i GAFFA:

Jeg får næsten lyst til at sige, at jeg kan få det så vildt over, at ”Jeg kan få det så vildt over at du eksisterer” eksisterer. Også ”Et andet liv” overrasker med en anderledes ro, både i produktion og harmoni, og en særlig flair for inddragelse.

Og fra Jærv selv i præsentationen af deres seneste udspil:

Når Byen Sover” indeholder en legende optimisme. Vi syntes på mange måder, at det er den rigtige sang at starte Jærvs 2021 med. Folk har været igennem en ualmindeligt kold og lockdownet vinter, så nu skal de have noget lettere.


Bestyrelsen siger mange tak til andelshaver Lone Milkær, der har taget initiativet til dette tiltag.