Ny vicevært – Med skiftet til en anden ejendomsservice, får vi en ny fast vicevært på ejendommen.

Kære beboere,

Vi er glade for at meddele, at vi skifter til en anden ejendomsservice på ejendommen fra 1/12-2023, og får en ny fast vicevært.

Vi har afsluttet vores samarbejde med Jørgen Friis efter 13 års godt samarbejde. Bestyrelsen har ønsket at sikre en høj standard for ejendomsservicen, og en af vores vigtigste prioriteter har været at have en fast vicevært, der er engageret og pålidelig og kender ejendommen. Derfor har vi besluttet at få et nyt firma til at stå for vores ejendomsservice. 

Efter en grundig søgeproces har vi valgt at indgå et samarbejde med Panorama Ejendomsservice. Panorama stiller Bo til rådighed, som fast ny vicevært hos os. Bo har 14 års erfaring indenfor branchen, og hans ekspertise vil bidrage til at opretholde og forbedre kvaliteten af vores ejendomsservice og holde vores ejendom i optimal stand.

Bo vil fremover håndtere alle de daglige opgaver som vedligeholdelse, rengøring med mere. 

Vi er sikre på, at Bo vil opbygge et godt forhold til alle beboere og hurtigt blive en pålidelig del af vores ejendomsfællesskab. Vi opfordrer jer alle til at hilse på Bo og stille spørgsmål eller give feedback, så vi kan give Bo de bedste forudsætninger for hans arbejde.

Udover Bo, siger vi også velkommen til Janni fra Panorama, som bliver vores faste trappevasker. 

Har I spørgsmål eller brug for hjælp, er I velkomne til at kontakte os.

Vi opdaterer viceværtens træffetider samt kontaktinformationer her på hjemmesiden 1/12-2023

På bestyrelsens vegne,
Christine Svensson