Ekstraordinær generalforsamling, lystændingsfest og indvielse af legeplads

Ekstraordinær generalforsamling

Bestyrelsen indkalder til ekstraordinær generalforsamling søndag den 30.11.2014.

Nedenfor finder I en kopi af den indkaldelse med motivation, der er omdelt til samtlige andelshavere dags dato. Som skrevet, kan fuldmagt downloades og printes her fra siden eller afhentes hos varmemesteren i dennes træffetid.

Indkaldelse til EGF 2014 og motivation for forslag

Fuldmagt til EGF 2014

Herunder finder I supplerende materiale fra YouSee, der kan være relevant, såfremt forslaget bliver vedtaget.

Lystændingsfest og indvielse af legeplads

Efter generalforsamlingen er bestyrelsen vært ved æbleskiver og et glas gløgg eller en sodavand, imens vi venter på at lyskæderne i vores træer i haven tændes.

Ved samme lejlighed vil vi officielt indvie den nye legeplads, der bør stå færdig i begyndelsen af den kommende uge (uge 47).

Bestyrelsen ser frem til at se så mange andelshavere som muligt.

Spørgsmål og svar

Internet og fastnettelefoniSpørgsmål: Påvirker denne afstemning også min Internetaftale med ComX (Dansk Kabel TV)? YouSees Internetpriser er jo væsentligt højere.

Svar: Nej, det påvirker ikke vores priser på Internet og fastnettelefoni, der fortsætter på nuværende kontrakt med ComX (Dansk Kabel TV).
Det er kun tv-signalet og priserne på disse pakker, der stemmes om, og vi fortsætter derfor med de yderst rimelige priser på Internet.

 

Spørgsmål: Hvor hurtigt gennemføres ændringen, hvis vi stemmer for forslaget om et skifte til YouSee?

Svar: Det vides ikke præcist, da der både er nogle kontrakter og tekniske ting, der skal ændres, men naturligvis hurtigst muligt. YouSee forventer at ændringen kan gennemføres i løbet af første kvartal 2015, såfremt vi stemmer det igennem på generalforsamlingen den 30. november.