Nyhedsbrev vinter 2022/2023

Kære andelshavere

Hermed nyhedsbrev omkring bestyrelsens arbejde og overblik over foreningens arbejder og projekter – denne udgave med to ekstra glædelige nyheder. 

Bygningsrenoveringspuljen 

Som en glædelig nyhed har foreningen fået tilsagn om byfornyelsesstøtte, af borgerrepræsentationen ved Københavns Kommune i december. 

Vores tekniske rådgiver SBS Rådgivning A/S påbegynder arbejdet ved at gøre klar til at indsende byggeansøgning og koordinerer vinduer og døre bedst muligt med altanprojektet, da der her er nogle tekniske overlap ift. døre på gård- og gadeside, som vi naturligvis gerne vil have så ens som muligt. 

Altanprojektet

Den anden glædelige nyhed er, at vores længe ventede altanprojekt fik byggetilladelse i januar. Alle altaner bliver med udgang fra værelset i størrelse 210 x 150 cm (til gadesiden er de 210 x 130 cm). Bestyrelsen kommer tilbage med en løsning omkring radiatorer i værelset. 

Bestyrelsen Balco og Azets har i mellemtiden været i fuld gang med at få opdaterede priser klar, samtidig med at der koordineres døre med ovenstående renoveringsprojekt (Azets, Balco og SBS). Det forventes at der i løbet af to til tre uger, nyt om altanprojektet, hvor alle andelshavere får mulighed for at bekræfte eller framelde sig projektet. Du skal for nuværende IKKE gøre yderligere. Hvis alt går som forventet, vil Balco påbegynde monteringen i den lave ende (nr. 19), inden sommerferien. Samlet byggeperiode for altanprojektet er estimeret til 8-12 måneder.

VVS-projektet

Der kommer en mail ud i løbet af den næste uge omkring de sidste mangeludbedringer.

Generalforsamling 2023

Foreningens generalforsamling vil blive afholdt onsdag d. 24. maj 2023. Generalforsamlingen vil i år afholdes indendørs på Københavns Professionshøjskole på Sigurdsgade. Den præcise lokation vil fremgå af indkaldelsen. 

Ændring i viceværtens træffetid

Bestyrelsen og varmemesteren har i fællesskab besluttet at varmemesterens faste træffetider om morgenen, da Emil oplever at der næsten ingen beboer kommer i tidsrummet.

Varmemesteren kommer dagligt på ejendommen, og kan i fremtiden træffes efter aftale eller hvis du møder ham i gården. Find varmemesterens kontaktinformation her. 

Diverse og et par venlige påmindelser

Bestyrelsen har oprettet et velkomstbrev til nye andelshavere med praktisk information om foreningen. Der er muligt at downloade velkomstbrevet her, måske andre, nye som gamle andelshavere, har gavn at denne information. 

Der er på mail blevet udsendt nye aktiveringskoder fra Brunata, så det er muligt at følge sit varme og vandforbrug online. Hvis du mangler din aktiveringskode til Brunata, så send en mail til kundeservice@brunata.dk

Hold øje med dit varmeforbrug

HOFOR og Københavns Kommune er gået sammen om kampagnen “19° er ikke helt skævt”, i den forbindelse er det muligt at afhente et digitalt indendørs termometer hos viceværten for at følge sin indendørstemperatur. Læs mere om kampagnen her. 

Indeklima-kort 

Som et led i bedre indeklima udleverer bestyrelsen indeklima-kort i jeres postkasser. Indeklima-kortet er små fysiske kort, der gør det nemt at tjekke den aktuelle temperatur og relativ luftfugtighed i et rum. Læs mere om indeklima-kortet her. 

Indeklimakort.

Bytterum og affald – OBS

Endnu engang appellere bestyrelsen til at tænke over hvilke effekter deres sættes i bytterummet. Læs venligst skiltene inden du sætter dine ting. Generelt vil vi gerne frabede tøj, tæpper, puder og andre tekstiler samt sko. 

For at alle kan få glæde af bytterummet vil vi også bede folk om ikke at placere ting på det åbne gulvareal – er der ikke plads så kontakt bestyrelsen så vi kan få sat en oprydning i gang. 

Er du generelt i tvivl om hvordan du skal sortere de affald, har København Kommune lavet en rigtig god affaldsguide – den finder du her.