Korrekt indstilling gennemført

Kære beboere,

Vi har fået justeret radiatorer hos så godt som alle nu. Vi tager de sidste stykker, når vi kan få adgang til lejlighederne.

Anlægget skal stadig bruge et par dage til at til regulere sig helt op igen, men er nu endelig indstillet korrekt, som Øens vvs skulle have gjort det fra starten.

Hos de fleste af os vil vi opdage, at radiatoren ikke bliver lige så varm som tidligere, ovenpå. Dette er en god ting. Det er fordi hastigheden på vandet, der løber ind i radiatoren, er blevet justeret.

Man vil stadig kunne få den varme i lejligheden, som man indstiller termostaten til, det vil bare tage lidt længere tid at opnå den ønskedeb temperatur i lejligheden end før.

Ved at indregulere radiatortermostaten vil der være en energibesparelse i forhold til før. Det vil også betyde at alle vil kunne få varme i rørene/radiatorerne, fordi der en korrekt fordeling nu.

Husk at det er en gammel bygning med utætheder, og vinduer der ikke er optimalt isolerede. Så med den faldende temperatur udenfor, vil det måske opleves lidt koldt, indtil radiatorerne er helt oppe i omdrejninger igen efter indstillingen. Vi glæder os til de nye vinduer bliver sat op i slutningen af næste år!

Bemærk at det er ikke muligt at skrue op for varmen på strengene i kælderen, da de er låst. Man kan kun enten slukke eller skrue ned, uden en nøgle. Vi kan konstatere, at nogle andelshavere selv har forsøgt at dreje på dem, hvilket har resulteret i, at de har lukket for varmen for hele opgangen. Vi har fået drejet dem tilbage, og håber ikke det sker igen.

Er din radiator helt kold foran, og afgiver den ingen varme overhovedet, så kontakt venligst viceværten. Så er det et isoleret problem i den enkelte lejlighed, og vi skal have kigget på den enkelte radiator.