Glæd jer til baggårdskoncert med Eks-mænd d. 20. august!

Ideen med koncerter i bagggårde opstod som en måde både at sikre indtægter til musikere under corona-nedlukningerne og tilbyde musik til folk, når spillestederne var lukkede, men med støtte fra Københavns kommune og Statens kunstfond fortsætter projektet ‘Musik til København – Baggårdskoncerter’ også denne sommer. Formålet med Musik til København er, med egne ord, at bringe live-musik ud til de mangesmukke, rå og unikke baggårde i København, styrker fællesskabet og sprede god energi i nabolaget. 

I 2021 blev der afviklet 40 koncerter i københavnske baggårde og vi er så heldige, at vi har fået lov til at afholde en af de 8 koncerter som det er blevet til i 2023. 

Koncerten er med ‘Eksmænd’, som vil spille smagsprøver fra deres kommende plade. Vi skal høre de kommende hits ‘Den lille mands bossa’, ‘Gu er jeg Uighur’, og ‘Jens’ lykkelige dag’. Ifølge egen beskrivelse er ‘Eks-mænd’ et feministisk danseorkester for modne (fraskilte) mennesker. Et indie-rock-works-band for mænd der lider af vejvrede, for andet andet forsøg, tomme bymidter og en bus i timen.

Husk at det denne gang er koncert uden restriktioner af nogen slags og alle er velkomne til at invitere venner og familie – og naboerne er velkomne til at kigge forbi.

Koncerten er d. 20 august kl. 14-15.